O nama

O nama

Stručni medicinski tim Ustanove OptimaMed, pruža profesionalnu, kvalitetnu i brzu uslugu zdravstvenih pregleda iz područja specifične zdravstvene zaštite, djelatnosti medicine rada i sporta te iz područja zrakoplovne medicine. Preglede obavljamo u novouređenom, modernom i ugodnom ambijentu naše ustanove, a ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za odgovore na sva Vaša pitanja i pojašnjenja vezano za preglede koje obavljamo.

Temeljeno na dugogodišnjem iskustvu u radu sa zrakoplovnim osobljem svih kategorija kako u Hrvatskoj tako i iz većine europskih zemalja, želja nam je biti pouzdan partner svim sudionicima u zrakoplovnoj industriji, ne samo vezano za izdavanje certifikata o zdravstvenoj sposobnosti zrakoplovnom osoblju, već i podrška vezano za prevenciju i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja, kao i na području nutricionizma, tjelesne aktivnosti, higijene spavanja te prevencije razvoja štetnih učinaka kroničnog stresa na zdravlje zrakoplovnog osoblja.

Redovno se educiramo na međunarodnim kongresima i pratimo sva recentna zbivanja iz područja zrakoplovne medicine na području Europe, a stečena znanja primjenjujemo u našem svakodnevnom radu sa zrakoplovnim osobljem.

Cilj nam je pružiti svim našim klijentima individualnu, holističku i profesionalnu zdravstvenu uslugu bez gužvi i dugih čekanja u ugodnom, modernom okuženju. Želimo stvarati odnos povjerenja i biti dostupni kroz postojeće kanale komunikacije, a sve u službi očuvanja zdravlja i radne sposobnosti naših klijenata.