Psihologijsko savjetovanje

Psihologijsko savjetovanje

Psihologijsko savjetovanje

Svakodnevno smo, kako u poslovnom tako u užem ili širem obiteljskom okruženju, izloženi podražajima, događajima ili situacijama koji u nama izazivaju neugodne osjećaje straha i neizvjesnosti.

Ponekad naše sposobnosti odnosno vještine samostalnog iznalaženja kreativnih odgovora i gradnje nama primjerenih odnosa nisu dovoljne ili su pak, zbog dugotrajne izloženosti takvim događajima i stresu, iscrpljene i osiromašene.

S vremenom vlastiti psihološki procesi postaju zamršeni i nedostupni, naša slika o sebi iskrivljena, a naše samopoštovanje nisko.

A katkad sve to skupa oživi i neke “stare i nezacijeljene rane”, pa nam se čini da je svekoliko naše ponašanje besciljno i besmisleno, da je teško naći perspektivu iz koje je sve to uopće moguće uvidjeti i istodobno pridobiti motivaciju za “korak dalje”.

Nije to ništa što se događa samo vama, i ne postoji nijedan razlog da se ne pokrenete i za takve situacije potražite posebno i primjereno obrazovane sugovornike koji će s vama “prohodati” to neugodno i zamršeno, no ipak prolazno razdoblje vašeg života.

Za savjetovanje molimo javiti se na mail: